joi, 8 martie 2012

Darul cel mai de pret

              Viata este un ciclu neschimbat,  care urmand acelasi tipar dintotdeauna, ne surprinde mereu si mereu cu noi ipostaze din unica si minunata sansa de a trai. Aparem pe lume din dragostea parintilor nostri, niste fiinte mici, delicate, care au atata nevoie de iubire...ne nastem copii, crestem , ajungem sa avem la randul nostru copii si copii din copii. Si din tot acest periplu omenesc si firesc, ceea ce lasa amprenta asupra sufletului nostru mai mult ca orice este dragostea de mama, bucuria si experienta care vin din aceasta binecuvantare divina. Suntem dar in dar, ca o cutie mare de cadouri in care stau pe rand alte cutii mai mici. Si ce este cel mai surprinzator e faptul ca primim si ne daruim in acelasi timp, ca destinatarul si expeditorul locuiesc la aceeasi adresa...
Azi , mai mult ca in alte zile, am bucuria de a spune " Te iubesc maicuta", am bucuria de a avea o mama si de a fi si eu una pentru micuta mea. Suntem inlantuite de acest sirag al vietii care ne uneste si care creste impreuna cu noi si copii nostri.
 La multi ani pentru toate femeile din lume, care au in dar ceva ce nimeni nu poate lua vreodata: fericirea de a fi Mame.

Un comentariu:

  1. Super...! Multumesc dragoste...!Este cea mai frumoasa simbioza care a lasat-o bunul Dumnezeu...mama-copil...! Fii binecuvantata copila,fii binecuvantata mama,,,!

    RăspundețiȘtergere