marți, 8 noiembrie 2011

Aripi de inger

    Era o zi de ianuarie cu ceata si ger, o zi numai bine de stat sub plapuma, chicotind cu somnul si savurand dulciuri sau popcorn in fata unui film siropos...Stateam intinsa pe canapea si discutam cu mama mea, cand am simtit o senzatie noua, ciudata in burtica, ca o atingere usoara, ca un falfait de aripi de fluture. Am crezut ca un fior m-a cuprins, si fara sa ma gandesc prea mult, am exclamat! "Mamica, am simtit fata in sfarsit..."Aveam 21 saptamani implinite si pana atunci nu o simtitsem deloc. Ba chiar intrasem un pic in panica, pt ca multe mamici isi simtisera pruncii si eu inca nu.De atunci ingerasul meu imi dadea buna dimineata zilnic, iar seara inainte de culcare stia sa ma faca sa imi aduc aminte de ea! 

    Prima oara cand misca fiinta care traieste in tine, si pentru care traiesti si tu, e ca o epifanie, ca si cand cerul ar cobori pe pamant, si aripi angelice te-ar cuprinde intr-un dans perfect! E o senzatie de implinire, de emotie, de extaz si fericire! E confirmarea ca inca o data Miracolul vietii incepe de Acolo de Sus si prin tine!
   

Un comentariu:

  1. Asa e..cu adevarat simti ca un inger da din aripi si te face sa traiesti cele mai fericite clipe din viata ta de mama

    RăspundețiȘtergere