duminică, 6 noiembrie 2011

In roz sau in bleo?



     Era a doua ecografie la care participa si tati. Bebe era tare jucaus in burtica, era asa de energic ca dl doctor a trebuit sa stea mai mult decat de obicei la acea ecografie importanta din primul trimestru: morfologia fetala. Dupa 50 min de vizionare a tumbelor, la sfarsit dr. ne intreaba ceva la care nu ne asteptam niciunul: "Vreti sa stiti ce e?" Pauza cam de catvea secunde,... ma uit la Teo, el la mine, si raspund eu pentru amandoi, "da, desigur ca vrem, daca se vede!"
     " E fetita", au fost cele mai frumoase cuvinte din acea zi si din acea vineri dupa-amaiza. Cum era si firesc pentru majoritatea barbatilor, tati se astepta sa auda ca va avea un mic cavaler, dar nu a fost asa..a ramas si el un pic nedumerit nestiind daca sa creada. Eu eram nespus de feiricita. Desi imi ziceam ca nu are importanta daca voi avea un baietel sau o fetita, bucuria de a sti ca bebe din burtica va purta rochite cu volane si clamite in par , a fost fara margini. Imediat am sunat familia sa le dau de stire..bucuria era si mai mare!
     Vom avea o fetita, o mica minune dulce ca o acadea roz! 12 noiembrie a fost a doua zi memorabila de pe parcursul sarcinii:)

Un comentariu:

  1. E super fain sa ai fetita...acum stiu si eu. Putem fi mame de top model inca din prima zi aranjandu-le si imbracandu-le ca pe niste papusele vii ce ne aduc o mare bucurie in inima.

    RăspundețiȘtergere