marți, 8 noiembrie 2011

Name it!

     E asa de greu sa gasesti numele potrivit pentru micutul tau...lista e mare, si fiecare nume posibil il asociezi de regula cu persoane cunoscute, ca devine o misiune aproape imposibila gasirea numelui perfect! Aveam pe lista de asteptare mai multe nume, care mai de care mai interesante, dar nici unul nu simteam ca i s-ar potrivi micutei mele. Eu cred ca alegerea numelui ii poate influenta copilui intr-o anumita masura viitorul, asa ca in fiecare saptamana buburuza mea avea alt nume:)).Asta pana in saptamana 28, cand in timp ce ma relaxam in cada, intr-o vineri dupa-masa, mi-a venit in minte numele ce azi il poarta fetita mea.
     Tati nu a fost deacord cu el la inceput, dar pe masura ce timpul trecea se obisnuia tot mai mult cu el, iar in ziua cand a semnat sa ii elibereze certificatul de nastere am stiut ca i s-a parut si lui cea mai potrivita alegere pentru buburuza noastra.
    Asa ca, inca din burtica draga mea printesa ai purtat nume de stea. Mami si tati te iubesc enorm, pentru ca tu ai dat stralucire orizontului nostru!

2 comentarii:

  1. Nu a stiut nimeni ca va avea ochii albastri si ca numele de Estela i se va potrivi ca o manusa. Acum dupa ce s-a nascut ne bucuram ca ai avut inspiratia sa alegi acest nume...va pupam pe amandoua cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e inca o confirmare ca fiecare copil are un nume special ales pentru el.Muultumim de pupici!

    RăspundețiȘtergere