joi, 5 ianuarie 2012

Izvor de viata si iubire

            Toata luna decembrie m-am gandit ce sa scriu dupa un moment atat de unic si care reprezinta esenta unei femei: acela de a deveni MAMA! Si luna a trecut...iata ca am ajuns in ian 2012. Si inceputul anului e un bun prilej sa povestim despre alte inceputuri, asa ca azi voi scrie despre minunea de a fi izvor de viata si iubire!
            La cateva ore dupa ce am nascut mi-au adus fetita, era a treia oara cand o vedeam. Era mica ca un ghemotoc, un bibelou mic si fragil imbracat in hainute mult mai mari ca ea:). Statea cocotata pe mine si cu manutele ma starngea cu toata dragostea ei. Asistenta mi-a zis sa o pun la san. Mie inca nu imi venise laptele, credeam ca trebuie sa astept sa am intai lapte si apoi sa pun copilul la san...fiinta mica si firava a facut ceva la care nu m-am asteptat niciodata, a prins sanul cu putere si a inceput sa traga din el cu atata sete. Fetitei mele ii era foame de mama. A stat asa la san pret de 20 minute, timp in care am privit-o, si sufletul mi s-a luminat de bucuria de a putea darui si dupa cele 9 luni confortul si caldura de care are atata nevoie un pui mic!
             Primul alaptat desi nu a fost cu lapte, a fost cu multa dragoste, cu lacrimi in ochi de fericire si cu magia primei legaturi de neseparat dintre mama si copilas.

2 comentarii:

  1. Da,este primul contact direct cu mama,primul alaptat..de abia atunci simti ca s-a lipit de sufletul tau,cand se hraneste sub ochii tai de la san...De aceea nu pot intelege mamele care nu vor sa alapteze pt.motive personale..Nici nu-si dau seama ce pierd,este singura oportunitate,singura si indisolubila legatura mama-copil...!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos! Am trimis si altora spre lectura

    RăspundețiȘtergere